Fredag den 7 juni 2019 / kl 21 00 / entre 40 kroner
Louise Vind (x-local)
Ignacio Córdoba (ESP/DK)
Tina MK Madsen (local)

Facebook event: Tryk her!

På denne fredag aften vil Tina invitere os ind i sit laboratorium af minimale lydlige eksperimenter og intens noise, Ignacio og Louise i et weird ocean af sinustoner, analog synth, vibrationsmotorer og drømmende repetitioner.

TINA MK MADSEN

Tina M. K. Madsens lydlige rum cirkulerer omkring en undersøgelse af kroppen i relation til materialitet, akustisk og resonans. I hendes performance !Body Interfaces! undersøger hun kroppen som et slags interface forankret i medie-teori. Hun opfatter kroppen selv som et stykke teknologi, der muliggør et kritisk og politisk engagement i verden. Tina, som nogle måske stadigt husker fra dengang hun var en fast del af 1000fryd, har tilbragt de seneste år i Berlin hvor hun bl.a. optræder som den bedre halvdel af noise-duoen “TMS” og master brain bag live-coding-projektet “Codepage”. Tina er uddannet kunsthistoriker fra Aarhus Universitet.

IGNACIO CORDOBA

Ignacio Córdoba er på nuværende tidspunkt smeltet sammen med "La Caja" (The Box) - et instrument baseret på en gammel industriel tonegenerator, som gør det muligt for ham at at lege plastisk med tid og lyd: “stretching, slowing and speeding sound, making it appear and disappear a bit different every time. Distant and hypnotic like a black hole, he uses it to get us to underwater sounds, bubbly atmospheres and melancholic mermaid calls through emotional and trance-inducing tunes.” Ignacio kommer oprindelig fra Madrids punk/hardcore scene og studerer nu på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ignacio har touret 17 lande med diverse musiske konstellationer. Han er en af bagmændene bag det København-baserede kassettebåndslabel MAGIA.

LOUISE VIND

I sin seneste udgivelse på MAGIA “Human Tape Machine” udvisker Louise indholdet af et kassettebånd vha. sit stemme i et forsøg på at agere som menneskelige metronom med 60 taktslag i minuttet. I sin performance “Human amplifier” inviterer hun bogstaveligt talt mennesker til at optræde som højtalere for hendes live-koncerter, og i projektet “Umuligt instrument” omdanner hun sin egen kvindelige krop til en levende cyborg-instrument ved hjælp af nylonstrømper, kontaktmikrofoner og en trommemaskine. Louise, der til dagligt kan findes i Hamburgs snørklede gader kender nogle måske også fra dengang hun ligesom Tina var fast inventar på 1000fryd. Louise har studeret på Det Jyske Kunstakademi i Aarhus og på Hochschule für bildende Künste i Hamburg.kalender

Arkiv