Fredag den 30 august 2019 / kl 20 00 / GRATIS entre
Extra Store Groenlandske Rejer Release Party
Extra Store Groenlandske Rejer (local)
+
Jens Jepsen (local)
Touching Grace (local)

Facebook event: Tryk her!

Kære Venner

I vinteren 2014 opstod idéen til det, der skulle blive en efterfølger til første plade fra 2013. Et åbent projekt med plads til at kunne gå til og fra med idéer.

Der har fra start været enighed om at prøve en ny tilgang til musikken og sangskrivningen, hvor der blev givet rum til at kunne fordybe sig 110 procent og lade musikken udfolde sig det, den fortjente. Ingen havde dog regnet med at projektet ville tage så lang tid som til nu, og her 5-6 år efter første idé, har vi endelig lagt sidste hånd på et album, som har så mange forskellige elementer i sig. Vi er stolte over slutproduktet og håber I vil komme og være med til et brag af en fest, når den nye plade er på gaden.

Rejerne er mere end fire gutters 17 års rejse på landevejen. Vi har mødt så mange skønne mennesker i den tid, hvor vi har fået lov til at stå på scenerne rundt omkring i landet, og vi vil derfor give lidt af musikken tilbage til dem, som har betydet mest for os. Vi vil tage en del gæster med til denne aften, som har haft en grundpille i vores DNA, og som vi anser for den tætteste del i Rejeklanen.

“Men hvad med mig?” - tænker du sikkert. Og du har helt ret! For uden publikum - ingen Rejer. Vi håber, at du der har været med fra start, dig der kom med, da vi begyndte at spille til andet end Moster Odas 70 års fødselsdag og dig der kom med i går, da du tilfældigvis hørte om dette mærkelige band, vil hilse os endnu engang og give vores nye og store album det, det fortjener - et lyt og en plads på hylden. Vi håber at du vil være med til at hylde musikken, kærligheden, fællesskabet og alle dem, som står os nært på scenen og som har gjort en forskel for Aalborgs musikalske undergrund gennem de sidste 10 år.

Tag din bedstefar i hånden, Hus Forbi sælgeren ude foran Brugsen eller dine venner på SU med. Vi har nemlig valgt, at denne aften skal være HELT GRATIS, så det eneste du skal have op ad lommen, er en mønt til en kold pilsner og et nyt album på vinyl fra Extra Store Grønlandske Rejer.

Vi glæder os, og håber meget på at se DIG..

Kys fra

Casper, Jonas, Mads Peter og Nicklaskalender

Arkiv